Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn - Het Giethoorn High Tea arrangement
€ 37,-

Giethoorn - Het Giethoorn High Tea arrangement

Een gezellige dag in Giethoorn beleven met een mooie rondvaart door het prachtige dorp van 1 uur en u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide High Tea in een gezellig restaurant aan het water! Ontdek Giethoorn en voor of na uw programma heeft u uiteraard alle tijd om Giethoorn te voet nog verder te verkennen.

Rondvaart door klein Venetië
€ 40,-

Rondvaart door klein Venetië

Maak een 2 uur durende prive rondvaart met uw eigen gezelschap door de prachtige wateren van Giethoorn en geniet van 2 luxe hapjes en 2 drankjes aan boord en bezoek onderweg een museum. Gezellig met uw eigen groep genieten in klein Venetië. Voor een speciale gelegenheid met familie, vrienden en kennissen genieten in Giethoorn.

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop
€ 74,-

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop

Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft. Dit 6 uur durende dagprogramma is een fantastisch dagje uit met familie, vrienden of collega's.

Barbecue arrangement - Beleef Giethoorn
€ 47,50

Barbecue arrangement - Beleef Giethoorn

Een leuk dagje varen in Giethoorn waarbij u kunt kiezen uit een rondvaart van 2 uur of zelf varen met een fluisterboot door Giethoorn. Na uw vaart geniet u in dit restaurant aan het water in Giethoorn van een heerlijke barbecue. Heerlijk voor een geweldige dag uit met familie, vrienden of collega's.

Rondvaart van 2 uur door Giethoorn
€ 18,-

Rondvaart van 2 uur door Giethoorn

Beleef Giethoorn en maak een rondvaart van 2 uur. U vaart onder begeleiding van een deskundige schipper/gids en maakt kennis met het sfeervolle dorp vanaf het water. Tijdens de rondvaart vaart u ook door het natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna.

High Tea in Giethoorn
€ 24,50

High Tea in Giethoorn

Een gezellige dag met z'n tweetjes, met vriendinnen of op stap met de hele familie. Geniet van een heerlijke high tea in Giethoorn tijdens uw dagje uit.

Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie
€ 45,-

Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Zin in Giethoorn!! Na een heerlijk ontvangst in een gezellig restaurant ga je zelf varen door de grachten en over de meren van Giethoorn. Fluisterend kom je op de leukste plekjes en vindt je de mooiste stukjes Giethoorn om lekker met elkaar te picknicken. Wat een heerlijkheid in Giethoorn. Geniet van de zon, het water en het lekkere eten en waan je in het Venetie van het Noorden.

Ontdek de rust tijdens een Avond Rondvaart in het prachtige Giethoorn - Gezellig groepsuitje
€ 45,-

Ontdek de rust tijdens een Avond Rondvaart in het prachtige Giethoorn - Gezellig groepsuitje

Giethoorn te druk? Ontdek hoe mooi Giethoorn kan zijn tijdens een avond rondvaart. De boot is Elektrisch waardoor U optimaal kunnen genieten van de omgeving. Aan boord wordt u verwend met 2 consumpties en geniet U aansluitend van een heerlijk diner of barbecue. Ontdek het gemak van snel parkeren, een aanlegsteiger voor de deur en een sfeervol restaurant, ervaar Giethoorn op zijn best.

Fietsen door Giethoorn met heerlijke High Tea - Samen genieten
€ 39,50

Fietsen door Giethoorn met heerlijke High Tea - Samen genieten

Er even lekker tussen uit met partner of gezin? Giethoorn is altijd een hoogtepunt en niet alleen mooi vanaf het water. In de omgeving van Giethoorn liggen prachtige fietsroutes. Het restaurant regelt de fietsen en uw High Tea. Mocht een high tea in het restaurant nog niet mogelijk zijn dan verzorgen zij deze als take-out voor onderweg.

Romantisch Giethoorn met Solexrijden en 4-gangen diner
€ 84,-

Romantisch Giethoorn met Solexrijden en 4-gangen diner

Op zoek naar een gezellig dagje uit in Nederland? Kom met uw partner naar Giethoorn en geniet van een heerlijke dagje uit. U gaat samen Solexrijden en geniet aansluitend van een Romantisch diner. Het restaurant zorgt ervoor dat ze aan alle maatregelingen voldoen om u een gerust dagje uit te kunnen bieden.

High tea op het terras en Solexen rondom Giethoorn
€ 65,50

High tea op het terras en Solexen rondom Giethoorn

Het terras is open en tijd om weer wat leuks te gaan doen! Geniet van een heerlijke en zeer uitgebreide high tea op het terras aan het water in Giethoorn en aansluitend gaat u 2 uur solexen rondom Giethoorn. U kunt uiteraard voor de high tea het sfeervolle dorp nog even gaan verkennen. Ga weer lekker genieten en boek deze leuke trip in Giethoorn. Al te boeken vanaf 2 personen.

Fluistervaren door Giethoorn en genieten van een High Tea op het terras
€ 53,-

Fluistervaren door Giethoorn en genieten van een High Tea op het terras

Beleef Giethoorn met een mooie vaart van 2 uur in uw eigen fluisterbootje. Geniet vanaf het water en ontdek dit sfeervolle dorp. In uw eigen fluisterbootje geniet u van de mooie aangezichten, bijzondere huisjes en mooie wateren. Als u terugkomt bij het restaurant staat er een uitgebreide high tea voor u klaar op het overdekte terras (serre). Verwen u zelf met een heerlijk dagje Giethoorn.

Giethoorn - Het Giethoorn High Beer arrangement HT01
€ 43,50

Giethoorn - Het Giethoorn High Beer arrangement HT01

Een gezellige dag in Giethoorn beleven met een mooie rondvaart door het prachtige dorp van 1 uur en u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide High Beer in een gezellig restaurant aan het water! Ontdek Giethoorn en voor of na uw programma heeft u uiteraard alle tijd om Giethoorn te voet nog verder te verkennen.

697 reviews

8.6

Reviews van gasten

Anoniem

Arrangement is goed geregeld.
Locatie is gunstig gelegen.
Personeel is erg klantvriendelijk.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Eten en drinken was erg goed.

8
Anoniem

Wij waren zeer tevreden over het arrangement. Het is een uitstekend restaurant, alles was perfect georganiseerd

9
Hans Roeters

Alles perfect geregeld, complimenten.
Eten was erg goed, professioneel, mooie presentatie.

8
Anoniem

Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepuntert, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregren. Kortom top van begin tot einde aanrader!

10
Johnny Nijholt

We hebben een erg mooie dag gehad, waarbij natuurlijk het weer een belangrijke rol speelde

8
Anoniem

We hebben een heerlijke, gezellige dag gehad. Alles was prima geregeld en ook het weer werkte mee. Een leuk uitje waar je ontspannen kunt inspannen.

8
Anoniem

de dag maf als zeer geslaagd beschouwd.

7
Anoniem

Erg leuk arrangement. Je wordt heel vriendelijk ontvangen met koffie en gebak, daarna volgt een mooie rondvaart en ten slotte mag je zelf terug punteren. We hebben ons prima vermaakt en de service echt super.
De Schipper was vergeten dat wij op het meer er uit gezet moesten worden. Heeft zijn fout meer dan goed gemaakt. Regelde direct een andere boot die ons naar plaats van bestemming bracht. Omdat we daar laat waren werden we een stukje op sleeptouw genomen, zodat we toch op tijd voor het diner waren. We hebben vreselijk lol gehad en mede dankzij de geweldige survice van dit bedrijf was het arrangement meer dan de moeite waard.

8
Mevr. Verkaik

Het was echt super gezellig, heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart, voor degene die dit niet lusten was voor iets anders gezorg, geweldig. Stuk rondvaart gehad met een hele gezellige schipper en daarna over gestapt op de punters, echt gelachen, wat een lol hebben we gehad en wat een geluk hebben we gehad met het weer. Heerlijk gevaren in een prachtige omgeving en Giethoorn was ook echt gezellig, iedereen was aardig en gezellig. Leuke terrasjes. Als afsluiter een geweldig buffet gehad, nogmaals bedankt Gert. Echt goed verzorgd. Als je iets leuks wilt doen met meerdere is dit echt een aanrader. Echt super leuk.

9
Anoniem

Het was helemaal TOP!

10
L. Mous

Was erg leuk

8
D. Novak

Dagje heen-en-weer was een groot succes. We waren een half uur te laat, maar dat gaf geen problemen. De afsluitende barbecue was excellent. Dit arrangement is echt een aanrader!

9
I. Westerkamp

De hele familie was erg te spreken over het restaurant. Het personeel was ontzettend vriendelijk en niets was teveel. Zelfs toen het toetje niet helemaal goed was gelukt, kreeg de hele familie een kopje koffie van het huis. Geweldig!

9
Korrie van Dijk

Ontvangst was wat chaotisch, verder was het geslaagd

7
M. van de Beek

Erg leuk, Goed geregeld! schattige huisjes en boetiekjes, mooie omgeving!

8
D. Berkelaar

Een gezellige daginvulling voor een familiefeestje. Jong en oud samen in de punters, voorafgegaan door een kortere, maar informatieve rondvaart door Giethoorn. Een goed diner bij terugkomst maakt dit een leuk arrangement voor een prima prijs.

8
Anoniem

Het arrangement was erg leuk, helaas waren wij met 8 personen verdeeld over 2 punters waardoor je veel moest punteren. De koffie en de lekkere appeltaart was heerlijk en de goed gevulde knapzak ook.

8
Ineke Oome

Wij hebben ontzettend genoten van ons dagje uit,dat door jullie meer dan goed was georganiseerd.Alles liep op rolletjes.Dank jyllie nogmaals voor jullie inzet.
Bert-Ineke-Jan-Anja.

10
K. Annema

Erg leuke dagtrip gehad, met een goede ontvangst bij de koffie. daarna een grappige gids in de rondvaartboot en als hoogtepunt van de dag ons gestuntel in de punter. Kortom een zeer geslaagde dag.

8
A. Rozema

Prima arrangement! Erg leuk om te doen, zeker met goed weer.

7
B. Bakker

prima geregeld, goed ontvangen en een leuke dag gehad

9
G. Peters.

Het was een fantastische dag.

10
T. Vening

Het was een geweldige dag.
Het weer zat mee,
Heb tig complimentjes gekregen van mn toneelcolega's
dus alleen maar lof.
gr. Tineke

9
Jos Koster

Alles goede geregeld. Prima service en uitstekend restaurant

9
Willrm Hoek

Geslaagde dag, leuk arrangement, goed menu, ruim gevulde knapzak met wel heel matig belegde broodjes.

8
Anoniem

Ontzettend genoten met vriendinnen.
Het arrangement was super, echt een aanrader. 😁

8
Anoniem

Prima voor elkaar bij restaurant en boten verhuur.

9
Roy Kusardy

Het was heel goed georganiseerd vanaf de aankomst, verwelkoming met koffie en gebak, de boottocht en de huur van de fluisterboten tot en met het verzorgde 3-gangen diner. Er was ook tijd ingecalculeerd voor een dorps wandeling.

10
Hakvoort-Kramer

Ondanks de drukte was alles perfect voor ons geregeld. We waarderen de flexibiliteit en het tegemoet aan de wensen die wij hadden: het was een mooie dag, alleen jammer dat het zo druk was, maar dat kon de organisatie uiteraard ook niet helpen.

8
Anoniem

Was een leuk uitje.
Alles is goed verlopen.
Alleen met de reservering van de boot stonden we niet op de lijst.
Gelukkig hadden ze nog een bootje over.
Verder goed voor elkaar.

8
Bianca

Goed verzorgde dag gehad. Leuke mensen en mooi weer. Top

8
Ineke Masselink Jakobs

een geweldige dag en iedereen heeft genoten ,ook het eten en drinken was top.
we kunnen dit iedereen aan bevelen.

9
Anoniem

De hele dag was naar onze mening prima verzorgd.

8
Ineke

Zeer goed.

Het restaurant was perfect eten drie gangen was zeker oke.

min puntje we waren Punteren; we konden het meer niet over vanwege harde wind, dat hadden ze wel even mogen melden, zo moesten wij weer terug.

8
Van dijk

Goed ontvangen...lekker eten.... kortom allemaal goed

8
Anoniem

Keurig verzorgde dag met alles erop en eraan! Het was een regenachtige dag, maar alle mogelijkheid om dingen om te gooien of van bootje te wisselen. Er werd goed met ons meegedacht. Meer dan voldoende eten in de knapzak en ook het driegangendiner wad super! Bedankt voor alles.

9
W.Kroon-- Heus

Wij met zijn10 vonden het in 1 woord geweldig!!!!
Op 1 ding na het varkenshaasje was erg droog en haast geen saus erbij.
Maar u vraagt om een beoordeling, het personeel krijgt een 10. erg vriendelijk !!!

9
annet huijbertsen

Het is een aanrader!! We waren met 5 personen en we begonnen met heerlijke koffie met gebak, daarna een rondvaart door giethoorn met onze knapzak die goed en lekker gevuld was, met een hele gezellige gids aan boord. Daarna een wandeltocht door Giethoorn zelf, erg gezellig en we zagen nog een bruidspaar uit de kerk komen het bootje instappen. erg leuke winkeltjes in Giethoorn. We hebben nog ergens lekker koffie gedronken en daarna weer naar het restaurant terug om het 3 gangendiner ..Heerlijk gegeten en heel aardig personeel. In een woord alles was toppie..!! Ondanks de regen..

9
Anoniem

prima

7
Anoniem

Het was perfect geregeld , en we hebben heerlijk gegeten

10
Wilma CSi afdelingsuitje

We hebben een zeer geslaagd afdelingsuitje gehad. Zowel uitstekend verzorgd door het restaurant en ook op de andere "tussenstops" was het goed vertoeven! Zeer uitgebreide knapzak. Zeker aan te raden voor iedereen. Als het weer meezit is het helemaal super!

9
m van Domburg

Alles was prima geregeld. Eten was goed geregeld zelfs het glutenvrije eten.

9
gonny goertz

prima dag in giethoorn.

10
Anoniem

Alles was prima geregeld! Eten en het gebak waren prima. Lunchpakket was minder. De broodjes smaakten oud.

8
Anoniem

De familiedag was geweldig, we hebben ervan genoten! Het was allemaal keurig geregeld. Hele aardige bediening en lekker eten!

9
Mona Gerressen

ZEER GESLAAGDE DAG! VRIENDELIJK PERSONEEL VAN HET RESTAURANT.

VOLLE KNAPZAK MEEGEKREGEN EN HEERLIJKE BBQ NA AFLOOP!!

KORTOM VOOR HERHALING VATBAAR.

9
Martine Keuning

Was erg leuk, super leuke mensen bij het restaurant, goede service! eten was ook helemaal prima!

8
Anoniem

We hebben met elkaar een fantastische prima verzorgde dag gehad. Opvallend was de vriendelijkheid van de betrokken mensen.

9
Anje Van Veen-Berghuis

We hebben 22 augustus een heerlijke dag gehad in Giethoorn.

Het arrangement was compleet en goed verzorgd.

Het personeel in het restaurant was zeer vriendelijk.

Op het terras was voor ons een ruime tafel gereserveerd. We hebben genoten van de koffie met gebak, lunch ( rijk gevulde knapzak ) en een heerlijk diner!

Hartelijk dank!

10
Anoniem

prima verzorgd

8
Henk Breidenbach

Uitstekend bevallen. Zonder tom-tom is het restaurant niet gemakkelijk te vinden.

9
Lia van der Meulen-Kooistra

Ondanks het slechte weer konden we gelukkig met de boot een rondvaart maken. Misschien nog een activiteit voor 's-middags als het slecht weer is.i

7
Anoniem

Algemene indruk was prima. Omgeving is prachtig. Genoeg parkeerplekken om gratis te parkeren in de buurt van de accomodatie.
Het personeel was erg vriendelijk.
Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Het eten en drinken, ontvangst met koffie/thee met appelgebak, voor in de fluisterboot een goed gevulde knapzak mee en als afsluiting een BBQ met goede kwaliteit vlees. Er was rekening gehouden met de aanvraag van de dieetwensen. Wij waren met een groep jongeren tussen de 16 en 18 jaar. Dit uitje is zeker aan te bevelen.

9
Anoniem

Prima verzorgd. Vriendelijke bediening.Goede gids bij de rondvaart

8
Ps BeemsterAccordeonVereniging

Fantastisch geregeld, we hebben met elkaar een prachtige dag gehad.

10
Robbert van Kampen

Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

De contacten met het restaurant waren heel goed. zowel per mail als op de dag zelf.

De ontvangst met alles erop en eraan was prima geregeld. Dat gold ook voor de borrel en het diner. Een prima diner.

9
W. Kroon

Een goed verzorgde familiedag met punteren, puzzelen , picknicken en pimpelen gehad omgeven door een vriendelijke bediening en afgesloten met een boven gemiddeld verzorgd dinee.

8
nicoline ridder

Het was super. Wat een verzorging vanuit het restaurant. Een fantastische knapzak een voortreffelijk bbq aan onze wensen aangepast. Hartelijk dank voor het personeel van het restaurant.

Ook bij Broers werden we hartelijke ontvangen en geholpen bij onze punterpuzzeltocht. Heeeeel veeeeel dank. Wij als opa/oma met kinderen en kleinkinderen hebben genoten.

10
Anoniem

Prima arrangement. We hadden een familiedag, deelnemers van 64 tot 83 jaar.
Leuke ontvangst, prima eten en drinken, goede gids en tot slot een heerlijk menu.
Allen hebben genoten.

8
Anoniem

Erg geslaagd! Personeel van het restaurant is zeer behulpzaam geweest en heeft bijgedragen om onze dag vlekkeloos te laten verlopen!

8
Anoniem

goed verzorgd en uitdagend arrangement

9
Anoniem

13 personen in de leeftijd van m9 - 77 jaar hebben enorm genoten van dit dagje uit. Voor de kinderen was er genoeg om lekker bezig te zijn: punteren, aquabubbelen, speeltuin en de ouderen konden ongestoord van hun rust genieten. De weersomstandigheden waren voor ons ideaal: droog en niet te warm. De vriendelijkheid en bereidheid mee te denken vielen ons op en we zijn dan ook al volop bezig met mondreclame!!

9
Bets Teunissen

De soep vond ik te zout, en de gehaktballetjes nep. Het toetje teveel slagroom, dat overheerste enorm. De zalm en varkenshaasje heerlijk.
De tocht was heel mooi, maar ontzettend zwaar maar dat was door onwetendheid van ons. Volgende keer een motortje erop, kunnen we meer om ons heen genieten.

7
Anoniem

Het was een fantastische dag.
Lekker eten, prima verder georganiseerd.
Een punt van kritiek: te weinig vocht bij de picknic - we waren allemaal op het water uitgedroogd en er was geen mogelijkheid om ergens extra vocht te kopen.

8
Fonny Familie Doetjes Doetjes

super gezellige dag gehad met onze familie dag goed geregeld het arregement ,
alleen hadden we niet in de gaten dat we zelf moesten punteren maar na enig slikken ging ons dat goed af , het eten en drinken prima verzorgd en het personeel super vriendellijk en behulpzaam en wij zijn grote eters in de familie en prijs en kwaliteit super heb zelfs geen commetaar gehad van familie dus dikke prima en voor een herhaling zekers met vriendelijke groet Familie Doetjes.

9
j slotboom

Eindelijk was de dag aangebroken dat we van ons arrangement gebruik konden maken.

Als eerste zat het weer ons ontzettend mee dat was het eerste pluspunt.

Toen we bij het restaurant aan kwamen zijn we vriendelijk ontvangen en kon onze dag beginnen.

Na een kop koffie met gebak onderweg naar onze bootjes met voor iedereen een goed gevulde lunchpakket.

Na een leuke puzzeltocht door giethoorn weer richting het restaurant waar we heerlijk in de zon op het terras hebben gezeten.

Waarna we heerlijk hebben genoten van ons drie gangen menu dat uitstekend was verzorgd.

Zijn wij met een uitstekend tevreden gevoel huiswaarts gegaan.

8
Anoniem

Hartstikke leuke dag gehad met goede vriendelijke bediening. Het eten was goed. Het personeel zorgde er voor dat we het goed naar de zin hadden.

8
gina bakker

Erg goed. BBQ was echt super geregeld en beslist niet te weinig.

9
D Scherpenisse

Erg leuk arrangement. Ik zou het iedereen aanbevelen. We hebben een ontzettend leuke dag gehad en lekker gegeten. Erg netjes verzorgd!

8
Anoniem

een goed verzorgde en leuke dag

8
Anoniem

Prima verzorging . Restaurant en eten drinken uitstekend! minpuntje was dat we erg graag buiten wilden zitten omdat het mooi weer was. Dit was niet echt mogelijk omdat wij een dinner gereserveerd hadden. Het personeel deed nog wel een poging om dit buiten te verzorgen maar uiteindelijk in overleg toch voor binnen gekozen. Ander punt is dat de afstand van en naar het bootjes verhuur erg ver lopen was voor mijn vader die slecht ter been is. Gelukkig had hij een goeie dag en ging dit goed. Volgende keer kiezen we liever voor boot met motortje i.p.v. punteren. Veel plezier gehad met punteren maar qua afstand wel vermoeiend. Verder zeer geslaagde dag waar wij met plezier op terug kijken.

8
Anoniem

ondanks harde wind en regen hebben we een fijne fam.dag gehad, de verzorging was klasse. zullen dit zeker aan bevelen bij onze kenissen.

9
Anoniem

Het was echt goed verzorgtvoor herhaarling vatbaar.
Nogmaals onze dank er voor het club je van Haywood

10
Anoniem

We hebben ondanks het koude weer, een mooie dag gehad. Prima lunchpakket, goed eten , goed georganiseerd en erg vriendelijk mensen.

8
Anoniem

Het personeel van het restaurant heeft ons een fantastische dag bezorgd. Zeer attent, flexibel, uitstekende maaltijd en vriendelijk in de omgang. Wat ons betreft kon het niet beter.

Met vriendelijke groet, Ton Overbeek

9
Anoniem

Leuke dag, jammer dat het weer niet mee werkte. Konden vanwege de regen niet punteren. Rondvaart was leuk. Bedienend personeel was erg aardig. Mooie plaats.

8
Anoniem

We hebben ontzettend genoten van dit goed georganiseerde uitje.

8
S. Kwint

uitstekend verzorgt, goed restaurant leuke rondvaart met fijne en goede
picknik met goede uitleg van de schipper over het natuur en rivieren gebied.
kortom fantastisch. Leuk plaatsje Giethoorn aanbeveling waard.

9
Anoniem

Goed bereikbaar, vriendelijke mensen, alles is bespreekbaar, oplossingsgericht, uitstekende BBQ, zeer uitgebreid lunchpakket! Geslaagd uitje!

8
G.R. Hulsink

Goed en rijkelijk arrangement. Fijne ontvangst ondanks de drukte vanwege het mooie weer. Leuk met knapzak voor onderweg in de fluisterboot en teveel vlees bij de BBQ.
chapeau!

9
Anoniem

Prima geregeld. Zeker aan te raden

10
Dhr. van Veelen

Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, vooral de tocht met de fluisterboten.
Mede door het goede weer was het restaurant wel erg vol.Uitbreiding?

8
R. Slots

Was allemaal goed geregeld.

8
Peter Rijnen

Ons dagje Giethoorn was prima georganiseerd.

8
C. Korff

Heel erg genoten, ondanks de buien hebben we een perfecte dag gehad. Mede door de zeer gastvrije ontvangst en aandacht van de eigenaar. Is zeker voor herhaling vatbaar

10
J.J. van den Bergh

Prima ontvangst met koffie en appeltaart. een zeer geslaagde trip met een fluisterboot gemaakt en s avonds een prima diner gekregen en ook het personeel krijgt een pluim voor hun bediening

9
J. Berems

We hebben een fantastische dag gehad.Alles was tot in de puntjes georganiseerd!

De knapzak was zeer uitgebreid en de BBQ op het einde prima verzorgd.

Een klein minpuntje: van het restaurant naar punterverhuur was best een eindje lopen.

9
Fam. Jeuring

Hallo, we hebben een leuk familiedagje uit gehad bij jullie het was prima verzorgt. Het was jammer van het weer, maar daar kan niemand wat aan doen. gr van fam. Jeuring uit Emmen

8
T. Wolters

Het uitstapje was een groot succes. Er werd heel goed rekening gehouden met de mensen die een dieet hadden. Het diner was 's avonds lekker en goed verzorgd. Het was echt een dagje uit.

9
J. Poppe

Onze bewoners hebben genoten, en de begeleiding ook! Leuk en gezellig bedankt.

8
Anoniem

Een goed georganiseerd arrangement. Alles was aanwezig. Goed gevulde knapzak (lunchpakket), leuke puzzeltocht en lekker gegeten in het restaurant. Ik zal dit zeker benoemen bij vrienden als een leuke optie om een dagje uit te gaan.

9
Anoniem

Zeer geslaagde dag! Het mooie weer was extra. De puzzeltocht geeft informatie over Giethoorn en het knapzakje is goed gevuld, verdient na het punteren!Lekker rond snuffelen in de verschillende winkeltjes en als afsluiter een heerlijk 3 gangen menu!

8
S.G. Mahulete

Mooie dag in mei, behalve de zon, heeft het varen met een punter met stokken, heeft ons ook de nodige zweetdruppels gekost. Uitstekend geamuseerd. Personeel erg vriendelijk! Wat ons betreft een echte aanrader!

9
D. Koehoorn

Leuke dag uitstekend eten en prettige bediening.

8
L. Braat

Wij hebben gepuntert met 11 personen, daarna het meer over gezeild om op het eiland onze knapzak - die overigens goed gevuld was - te verorberen. Ook het diner was prima verzorgd. Wij raden iedereen aan Giethoorn zeker een keer op deze manier te bezoeken.

8
Jettie van Nunen

Wij hebben optimaal genoten van deze mooie, gezellige en prima verzorgde dag.
Leuke ontvangst, de "goedgevulde" knapzak doet zijn naam eer aan, mooie boottocht en ook de barbeque was toppie op een erg mooi locatie. Kortom, een echte aanrader!

10
J. Stuurman

Zeer geslaagd, betaalbaar en een ieder aan te raden. Al viel het punterren niet mee.

8
A. Bains

Het was een geweldige dag. goed georganiseerd. Vriendelijke mensen en niets was te moeilijk. Het weer was uitstekend wat ook een grot rol speelt op een dag als deze.

8
D. Hulleman

Wij hebben een ontzettende leuke dag gehad,het eten was ook goed.
Gelukkig was het mooi weer.
Dit gaan we zeker nog een keer doen.

8
J. van der Lee

Jammer dat voor de bootjes een flink stuk moesten lopen. Voor de "ouderen" onder ons was het net iets te ver.

8
I. Amptmeijer

We hebben met z'n allen genoten van een zeer goed verzorgd/georganiseerd combinatie- arrangement in Giethoorn.

9
H.P. de Rijk

prima uitstekende rondvaart. Interessant door de natuurinformatie.
prima service m.b.t. de wijzigingen die we meermaals moesten doorgeven i.v.m. familie-omstandigheden.
Povere lunch. Middagprogramma hadden we geannuleerd. Werd goed op gereageerd.

7
Marijke Werkman

Hele gezellige dag,jammer dat het s morgens regende, maar het eten en drinken is Giethoorn was prima!
Ook prima vermaakt op de bowlingbaan en het diner in Zwartsluis krijgt van ons een tien!!

9
Hof

Zondag 15 augustus 2021 ons familieuitje gehad in Giethoorn-Zwartsluis. In een woord "geweldig". Alles goed geregeld! Bedankt!

9
Petra Nijhuis

erg leuk uitje, waarbij je de hele dag bezig bent. Goed eten en zeer vriendelijke mensen.

8
Ben Janssen

Goed verzorgd, alleen jammer dat niet vermeld werd dat Zwarte Water ook hotel is. Hadden we kunnen overnachten.

8
P.Wolters

Het is een geweldig arrangement iedereen was zeer tevreden.

8
Anoniem

Een hartelijke ontvangst, een vriendelijke schipper met een mooi en goed verhaal dat bij onze interesses aansloot. Daarna de sfeer geproefd van toeristisch Giethoorn. Ook bij de bowling een warme ontvangst, goede uitleg. Tot slot een heerlijk pannetjes diner, met naast het vlees lekkere groente, warm en koud.

9
Anoniem

Mooi dagje, goed verzorgd en afwisselend.

8
JURJEN DREIJER

HET WAS EEN GEWELDIGE UITJE

10
Anoniem

Een mooie ervaring via een geweldige organisatie.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen moeite was te veel om het ons naar de zin te maken. Een groot compliment voor het personeel van het restaurant die ons buitengewoon in de watten heeft gelegd. (eten - glutenvrij - dit spontaan melden aan volgende restaurant).

En tenslotte een pluim voor degene die verantwoordelijk was voor het weer !

Kortom een aanrader van de bovenste plank.

10
Anoniem

De gehele dag bezig voor relatief weinig geld. Geweldig en aan te bevelen.

10
An de Jong

Het was weer fantastisch ben nu voor de vierde keer met een groep geweest. Hebben verschillende arrangementen gedaan. Iedereen was zeer tevreden het zal zeker niet de laatste keer zijn. Vriendelijke groeten
An de Jong

10
Anoniem

De hele familie heeft genoten van deze dag. Alles was goed geregeld zoals we hadden afgesproken.

8
Susan Kempers

We hebben een heerlijke en gezellige familiedag gehad.

10
bert van der leer

leuke dag gehad.
alles prima geregeld

9
Anoniem

Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.
Het hele arrangement was perfect.
kinderen en klein kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.
Houden zo.

9
Germa Kuper

Keurig verzorgde dag, ik vind het alleen jammer dat je voor 10 personen moet betalen als je met 9 personen komt.

8
gerrit huisman

Fijne dag gehad zowel jong als oud heeft genoten. Prima omgeving en schitterende natuur. Alles was keurig verzorgd.

8
Anoniem

De hele groep, 11 personen (10x 53 -64 en 1x 90 jaar), is zeer tevreden over de invulling van deze familiedag. Alles prima verzorgd, vriendelijke medewerk(st)ers en alles precies goed getimed (met gratis mooi weer).
Voor herhaling vatbaar, ondanks minimaal 3 uur reizen.

9
Anoniem

Arrangement Giethoorn
Een volledig verzorgde dag, eenvoudig en in een handomdraai geregeld.
Geselecteerd voor een familieuitje.
Mooie omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel, prima en ruim voldoende eten.
Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, ongelooflijk dat je het hiervoor kunt aanbieden.
Zeer aan te bevelen.

9
Anoniem

goed verlopen, goed geregeld en gezellig uitje!

8
Jose. Moot

Alles was super verzorgt. Vriendelijke bediening,alle lof!
Een aanrader.

9
Anoniem

de soep had een voetbadje dat was een min puntje er stond soep in de schotel verder was alles prima.

9
Anoniem

Prima dag, alles was goed geregeld, en lunch en diner waren super!

8
Anoniem

Perfecte dag, prima eten, leuk en gevarieerd programma en vriendelijke mensen. In één woord TOP.

9
Anoniem

Uitje giethoorn-zwartsluis is een heel leuk uitje alleen jammer dat we geen mooi weer hadden dan hadden we nog meer van de rondvaart kunnen genieten

8
Anoniem

Ik spreek ook namens de 15 andere dames .Het was het derde arrangement bij jullie en het was fantastisch. Iedereen heeft het erg naar de zin gehad. Het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest. Er zijn nog veel mogelijkheden dit was precies goed ook omdat er dames bij zijn die niet zo goed meer lopen. Nogmaals we zijn zeer tevreden . We geven hiervoor een hele vette 10
Vr gr An de Jong

10
Anoniem

We hebben een erg leuke dag gehad.
Jammer dat het best lang duurde voordat we de lunch kregen..
we zaten met 6 hongerige kindjes aan tafel. mijn mening is dat het best al klaar kon staan omdat ze wisten hoelaat we kwamen. Verder was het heel goed. we zijn dik tevreden.

8
Anoniem

Wij hebben een prachtige dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd, echt heel goed en het moet gezegd worden, we hadden een zeer goede bondgenoot aan het weer.!!
WE KUNNEN en zullen dit in onze kennissenkring aanbevelen.
Succes verder en ga zo door.!!

8
Anoniem

Alles keurig geregeld. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding: veel voor niet te veel geld

8
Anoniem

We hebben enorm genoten van ons familieuitje naar Giethoorn en Zwartsluis. De ontvangst met koffie en gebak bracht ons meteen in de stemming. De bootocht door Giethoorn en omgeving was niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Onze stuurman wist veel te vertellen over de geschiedenis van het gebied ,maar ook van de flora en fauna.
Na de bootocht kregen we een uitgebreide lunch voorgeschoteld. Na de lunch vertrokken we naar Zwartsluis. Hier konden we een uurtje bowlen.Aansluitend volgde het pannetjesdiner. Een uitgebreid diner waar we allemaal enorm van hebben genoten.
Een fijne dag en het geld dubbel en dwars waard.

9
Anoniem

Wandelgroep met 13 personen uit Zwolle, hebben deze dag prima naar het zin gehad,het personeel was zeer vriendelijk ,had vergeten te melden ,dat er een suiker patiient bij was ,maar die kreeg een lekkere kop koffie dus de service was prima.

8
Anoniem

Zeer geslaagd dagje uit. Arragement Giethoorn-Zwartsluis is zeer aan te bevelen.
De omgeving is mooi.
Waterrijke buurt met vele bruggetjes.
Personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Prijs/kwaliteitverhouding is prima.
Eten en drinken is goed en erg lekker.

10
J. Houben

Het arrangement boottocht, lunch en uurtje bowlen en 3 gangen diner was perfekt. zeer vriendelijk personeel, wijziging was mogelijk. de omgeving van giethoorn heeft een zeer aparte uitstraling. de prijs kwaliteitverhouding was erg goed. al met al een geweldige dag uit met mijn partner en twee oudere zonen, we hebben genoten!!

9
J. Nobach

Wij hebben een hele mooie dag gehad. Alles was perfect in orde.

10
M. Baltussen

Een gewldig goed verzorgde dagtrip voor jong en oud.
We werden hartelijk ontvangen en uitgezwaaid.
En in de tussentijd verwend met lekker eten.

10
A. Borkent

Perfect geregeld. Heerlijke koffie groot stuk gebak, een ontspannen boottocht, gezellige gids, zeer goed verzorgde lunch! Giethoorn genoeg tijd om rond te neuzen. Bowlen lekker actief en het pannetjes diner weer heerlijk. Een heerlijke dag!!!

8
Janet Marks

Wij zijn zeer tevreden over ons dagje uit. Erg fijn dat wij terug kunnen kijken op zo'n leuke dag. Je bent nl. maar één keer 25 jaar getrouwd in je leven!

9
Weya Gerritsen

Het was een heel verzorgde dag en we hebben er allemaal heel erg van genoten.
We komen zeker nog es terug.
Bedankt.
Dick Weya Nina en Eva Gerritsen

10
P. Hoekstra

We hebben en erg leuke familiedag gehad/ alles goed georganiseerd en op elkaar afgestemd. Zeker de moeite waard om zoiets weer eens via jullie te organiseren.

9
Anoniem

Geweldig arrangement, zijn met een groep van 22 personen (jong en oud) geweest en er was voor elk wat wils. Mooi weer, geweldige omgeving, hartelijk en vriendelijk personeel en heerlijk eten.
M.a.w. een prachtig uitje en zeker voor herhaling vatbaar.

9
A. Procee

Wij hebben een fantastische dag gehad. Het was goed georganiseerd en iedereen was erg vriendelijk.
Na het bowlen wilden we graag een half uur later eten en nog even genieten van het zonnetje. Ook dat was geen probleem.
We hebben genoten!

9
Anoniem

We hebben een super leuke dag gehad! Perfect

9
Marja Roest

Koffie en gebak en koffietafel ruim voldoende. Werd wel heel erg gelet op het goede aantal kopjes koffie bij ontvangst. Dinerbuffet in Zwartsluis was super. Zeer zeker een aanrade om nog eens te doen.

9
J. ter Heide

We hebben een prima dag gehad,gelukkig ook mooi weer, lekker eten en mooie locaties.
doen we nog eens over.

gr yolanda

9
Ria Gerestein

Prima verzorgd ,vriendelijk personeel op allebij de locaties.
Voor herhaling vatbaar

9
J.M. Koster

Alles was keurig verzorgd ,eten was lekker.
En het weer werkte mee. Was een fantastische dag.

8
W. Zeevat

Geweldige dag. Vriendelijke ontvangst, heerlijke koffietafel en een voortreffelijk diner.
Ook de boottocht en het bolwen waren een succes.
Dit arrangement is een aanrader.

Vriendelijke groeten Wietse Zeevat

9
R. Vriend

Wij hebben een geweldig mooie dag gehad in Giethoorn en Zwartsluis. Klasse.
Fam. Vriend.

9
H. Snippe

Prima verzorgt,heel fijne dag gehad met zussen schoonzussen, voor herhaling vatbaar.

9
Gerda Jans

Het goed geregeld vriendelijke mensen

9
Marja Wardenier-Adema

Prima dag en prima geregeld. Ontvangst, contact met de uitbater, alles volgens afspraak. Leuke knapzak met etenswaren voor een ieder en ook prima barbecue.

Goede en ontspannen bediening en sfeer bij het restaurant.

Enige wat je vooraf zou kunnen melden is dat je voor het punteren 10 minuten moet lopen naar de locatie (fluisterbootjes niet), evenals voor het handboogschieten. Met onze grote groep van 76 mensen is ons uitje als zeer positief ervaren.

8
Anoniem

Mooie goed verzorgde dag gehad in Giethoorn. Ouderwets punteren (schijnt bijna niet meer te worden gedaan door de bezoekers, maar is echt van toegevoegde waarde) mooie fietstocht door de omgeving. Het prachtige weer droeg ook bij aan een geslaagde dag, maar desondanks keek iedereen heel tevreden en voldaan terug op de dag.

8
Anoniem

Wij vonden het een super gezellige dag die goed verzorgd was. Wel hadden wij de buitenactiviteit wat langer willen doen. Dit was erg kort en het zou fijn zijn geweest als er in de advertentie vermeld zou staan dat het een fietsroute was van 20 km. Hier hadden wij geen rekening mee gehouden. Voor sommige was dit te ver. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. De knapzak was rijkelijk gevuld en het 3 gangen menu was heerlijk. Echt een aanrader

8
Anoniem

We hebben erg genoten! Alles was perfect geregeld en het eten bij het restaurant was heerlijk! We komen zeker nog een keer :)

9
Sl van berchum

Onwijs fijne en verzorgde dag gehad, goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben 1 tip, een afval zakje meegeven bij de boerenzakdoek picknick.

9
marinus verstappen

een geweldige dag gehad

9
Herman Westendorp

Bij aankomst netjes ontvangen, koffie met appeltaart gehad. Lekker. Daarna met een fluisterboot rondgevaren. Moesten wel even wachten, totdat we een boot, maar dat deerde ons niet! Picknickmand met lekkere dingen meegekregen. Mooie route gevaren.
Daarna wat gedronken en de fietsroute gestart. Onderweg boogschieten en weer genieten van de omgeving. 's Avonds een lekker 3-gangen diner gehad als afsluiting van een mooie dag.
Alleen jammer, dat de laatste bus op zaterdag om 19.10 uur al ging. Dit was het enige minpuntje.

8
kelders kelders

een zeer goede en verzorgde dag wij hebben met onze duitse GASTEN GENOTEN
GOED VERZORGD EN GOED ETEN NA AFLOOP
WAT BETEFT NOGMAALS BEDANKT

9
Anoniem

Wij hebben een heerlijk dagje Giethoorn gehad met zussen en schoonzussen!!
Ze vonden het allemaal heel leuk

8
Anoniem

Uitje was goed verzorgd. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken.
Enige minpunt was de fietsen. We hadden een week tevoren gevraagd om 2 fietsen met elektrische ondersteuning, maar die waren er niet. Van een van de kinderfietsen was de voorband nagenoeg leeg. Dit is uiteraard in overleg goed opgelost en konden we gaan fietsen. Helaas kregen we na ca. 15 minuten een lekke band. Ook dit werd opgelost door het brengen van een andere fiets.
Jammer van de rijwielproblemen verder een grandioze dag.

8
Anoniem

Gevarieerd en geschikt voor alle leeftijden en daardoor erg geschikt voor een familiedag.

8
Anoniem

Wij waren met het volleybalteam een dagje uit in Giethoorn.
Wij hadden een arrangement geboekt van varen fietsen boogschieten en eten.
We hadden geluk dat het fantastisch weer was en hebben allemaal erg genoten van deze goedverzorgde dag.

8
Anoniem

Netjes geholpen.

8
Anoniem

bij iedereen aan te bevelen het was super we hebben met onzo vrienden cjub een prachtige dag gehad ...super!!!!!!!!!!!!!

10
Anoniem

Het was echt een heerlijke dag en erg goed verzorgd. Het handboogschieten vonden we wat kort. Het diner was echt geweldig.

9
M. Willekes

we hebben een leuke familiedag gehad!!
goed verzorgd

8
J. Fokke

Hebben een fijne dag gehad ,hadden geluk het weer was prachttig in vergelijking
met wat voor zomer we gehad hebben.

8
W. Verweij

Erg Leuk om te doen arregementen zijn goed georganiseerd
zeker aan te raden!!

9
Anoniem

Afgelopen vrijdag een teamuitje van de GGD gehad geheel verzorgd. We hebben het goed naar onze zin gehad en vonden het geheel erg goed verzorgd, georganiseerd en het personeel erg aardig!

10
N. Oldenburger

Echt een dagje uit, waarbij alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd was. Personeel van het restaurant is zeer klantvriendelijk en de lunch en het diner waren top!!

Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!

Team Parkwijkschool

9
H. van Soest

deze dag is uitstekend verlopen zelfs het weer kon ons en de bediening en organisatie niet stuk krijgen uitstekend geregeld en lekker gegeten.

9
B. Deutekom

Ontzettende leuke dag gehad,alles heel goed georganiseerd door jullie.
Vriendelijk personeel,eten was erg goed dus het is een aanrader aan iedereen.Dat ga ik ook zeker doen naar de mensen toe.Dus mijn cijfer is een 10.

gr Brigit Deutekom

10
J.Jacobsen Jacobsen

Vrijgezellen dag beleeft in Giethoorn. Het was erg geslaagd mede door de solextour door de omgeving. zeer goed georganiseerd en het eten was de hele dag erg goed verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

10
G. Bruggers-Hunze

Arrangement schot in de roos, alles was perfect geregeld we hebben enorm genoten!

8
Anoniem

Een volledig verzorgd leuk dagje uit.

9
G.J. van Keulen

Op korte termijn geboekt en toch alles tot in de puntjes verzorgd door alle betrokkenen (restaurant, bootverhuur en de buitenactiviteit organisatie). Een prima dag gehad en uiteraard genoten van het weer.

8
R. de Vink

Wij hebben slechts een paar dagen ervoor dit arrangement geboekt, maar alles was perfect geregeld. Fietsen door het centrum wat af en toe bijna niet te doen. Ook met kleinere kinderen zeer de moeite waard

8
J. van Vugt

Wij hebben genoten van ons dagje uit in Giethoorn. De ontvangst bij het restaurant was gastvrij. We hebben genoten van de omgeving. Als afsluiting een heerlijk diner! Prima allemaal! Hartelijk dank aan de medewerkers van het restaurant.

8
Loes Ruitenburg

ontvangst was goed, knapzak was rijkelijk gevuld, diner was uitstekend, personeel vriendelijk en het weer was voortreffelijk :-) kortom gewoon een geweldige dag.

nogmaals hartelijk dank.

9
W.A.J. Verberne

Het was prima. Mooie dag geweest.

8
J. Gerritsen-Jonker

De hele dag was erg goed verzorgd. We hadden een meer dan goed gevulde knapzak mee.
En het diner s'avonds was erg lekker en verzorgt. Een echte aanrader en dat voor maar 65,- Toppertje.

9
C. Diepeveen

Onze familiedag in Giethoorn was geweldig. De ontvangst heel hartelijk, de dag verzorgd door heel vriendelijke en behulpzame mensen. Absoluut een aanrader!!

9
Anoniem

Dit was een geweldig teamuitje, We werden gastvrij ontvangen en de dag was prima verzorgd, het programma was goed gevuld en zeker voor herhaling vatbaar!! En niet te vergeten het heerlijke lunchpakketje in boerenzakdoek!

9
Anoniem

Mooie en fijne dag gehad met ons groepje.
Alles netjes geregeld.
Alleen jammer dat het buffet eten pas vanaf 20 personen kan.
Aardig en net personeel wat alles verder netjes regelde.
Zeker een aanrader als u eens een dag wat leuks wil gaan doen.

9
Anoniem

Hartstikke leuk om als dagje met de familie te doen, voor zowel kinderen als volwassenen; goed verzorgd, afwisselend programma en uiteraard leuke omgeving.

9
Anoniem

Top geregeld en ruim voldoende Helemaal ok

9
L Haarman-de Boer

Het was een zeer geslaagde dag, eerst even kop koffie/thee met een heerlijk stuk speculaas, daarna de rondvaart wat ook erg leuk was. En toen we terug kwamen was daar de high tea. Wat was dat fantastisch, zoveel. We hebben er de hele dag op kunnen teren. Echt een aanrader

9
Anoniem

Alles was prima alleen het warme gedeelte stelde niet veel voor kunnen ze beter meteen erbij doen.
Verder was het wel goed

8
Anoniem

Heel goed verzorgt. Wij hebben genoten . Bediening was in orde. De rondvaart ook

10
Petra

Heerlijk dag gehad, ontvangst supervriendelijk en uitstekend verzorgd. Schipper op de boot was vrolijk en vertelde een hoop, bij aankomst tijd om nog even zelf naar kern te lopen voor wat extra foto's. Bij terugkomst restaurant heerlijke high tea gehad, alles net zo vriendelijk en gemoedelijk. Stelden zelf voor om bakje voor restanten zodat we die nog mee konden nemen.

9
Elly Nieuweboer

Wij hebben het heel leuk gehad alles was naar wens

8
Femke

Heerlijke dag gehad in Giethoorn! Leuke rondvaart door het oude dorp en aansluitend een goed geregelde High tea in het restaurant gehad.

8
Annemieke

Mooi weer een heerlijke high tea en een leuke rondvaart, alles goed verzorgd en zeker het geld waard.

Was een topdag

10
Anoniem

Alles was goed geregeld, leuke schipper en de high tea achteraf was heerlijk.

8
Smid

Hele goed verzorgde Hightea
Veel keus

10
Marlies Ruiter

Mooie en interessante boottocht en heerlijke high tea! Daarbij was de ontvangst prettig en heel fijn dat we zelf mochten bepalen hoe laat we konden beginnen aan de high tea, waardoor we eerst een fijne wandeling hebben kunnen maken. De zon gaf deze dag een gouden randje. Aanrader!

9
Anoniem

Super leuk arrangement. Heel goed verzorgd

8
Benelux cars

Alles was prima verzorgd
Ruime parking
Heerlijke hightea
Vriendelijk personeel

9
Anoniem

Was geweldig. Mooie rondvaart en fantastische high tea

10
Jannie

Het geheel was prima geregeld. Ook de zorg om onze moeder met rolstoel en al in de rondvaartboot te krijgen geen heel zorgvuldig. De high tea was heerlijk.

8
Anoniem

Het was gewoon goed. Goed geregeld, hele aardige mensen en goede service op de locatie. We hebben genoten!

9
Natascha

Goed verzorgd, vriendelijk personeel.

10
Elly Buurman

high tea in 3 rondes doen. eerst hartig, dan warm, laatste zoet

8
Anoniem

Prima verzorging en vriendelijk personeel.
Acceptabele prijs.

8
Harry

Fantastische high tea. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Uitstekende bedienihg!

9
Marga van Liemt

Het was goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Een beetje lang wachten op de koffie bij aankomst de meeste hadden een lange autorit achter de rug en het was erg warm.

7
Anoniem

Fijn opgezet concept, bij aankomst een kop thee of koffie met wat lekkers, leuke boot tocht met gids, en daarna de lekkere high tea! genoeg keuze!

8
Anoniem

Was allemaal prima verzorgt

7
L Rijsmus

het was goed verzorgd en het was een leuke dag

8
Anoniem

Goede ontvangst, mooie tocht gevaren en een zeer uitgebreide en overheerlijke high_tea gehad!!

10
P.C.Pons

Heerlijke High Tea vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar een aanbeveling

8
Anoniem

Leuke familie dag. Heerlijke high tea

9
Anoniem

Goede service, fijn personeel, gevarieerd assortiment, heerlijk!

9
Rita

Prima ontvangst met koffie en de high Tea was zeer uitgebreid en vooral heel veel . Mooie tocht door het natuurgebied en Giethoorn zelf . Aan te bevelen

8
Pronk

Alles perfect geregeld. High tea zeer uitgebreid en heel goed verzorgd

9
Suleira

We hebben genoten van de high tea en de rondvaart. Zeker een aanrader!

8
Anoniem

Het was een heel fijn arrangement. Mooie rondvaart en heerlijke lekkernijen bij de high tea!

8
JW van Vliet

Goed verzorgd boottocht en High Tea arrangement.

8
Hans Boom

Prima geregeld. Voldeed helemaal aan onze verwachting.

9
Anoniem

Het was een prachtige en feestelijke dag! Na een mooie rondvaart, volgde een heerlijke wandeling met als afsluiter een super lekkere High Tea!

9
Anoniem

Was erg leuk en erg lekker eten!

9
Willy Kruit

Heel vriendelijke ontvangst, alles stond al klaar, we konden zo aanschuiven. Daarna een fantastische boottocht van 2 uur, met een geweldige schipper/verteller! De Hifh Tea was uitstekend verzorgd. Complimenten, we hebben genoten.

9
JESSICA READ

Wij hadden een enorm leuke gids. Hij vraagt wel op een creatieve manier fooi. De high Tea was super, maar erg veel. Gelukkig krijg je een doggie bag mee voor alle hapjes die je niet op krijgt, zodat je het later op kan eten.

9
Anoniem

Heerlijke hihg tea met verschillende soorten zoete en hartige dingen. Zeer uitgebreid en meer dan genoeg voor iedereen, echt een aanrader!

8
Anoniem

Heel gastvrij ontvangen, lekkere high tea en een leuke rondvaart!

9
G.Zonneveld

Prima verzorgd,fijne bediening,alleen ruimte boot wat klein (krapjes)

9
Nadine

Op het laatste moment nog kunnen reserveren ... Het was erg leuk en de high tea was hartstikke goed verzorgd!!!!

10
jonker

Het was super lekker allemaal maar na de eerste plateu zaten wij erg vol en kwam er nog een bord met warme hapjes veelste veel en niet alles op kunnen eten wat natuurlijk erg jammer is omdat je er ook voor betaald verder een leuk dagje incl boottochtje

8
Claudia van Kuijk

We hebben een 2 uur durende rondvaart gehad en daarna high-tea. Het was echt geweldig. De schipper gaf goede uitleg en was zeer aardig. De high-tea was heerlijk en veel te veel. We werden goed ontvangen en alles ging er heel erg ontspannen aan toe. We hebben echt genoten!

9
Petra Nieuwenhuis

Goed geregeld! Op locatie zeer vriendelijk personeel. Wij hebben genoten!

9
Anoniem

Heel leuk arrangement.
High tea ging wat chaotisch omdat het vreselijk druk was in het restaurant
Boottocht erg leuk.

8
eddie Rouwendal

Leuke familiedag gehad in Giethoorn. Natuurlijk speelde het weer ook mee, zonnig en warm. Vlotte bediening bij het restaurant en zeer uitgebreid High Tea arrangement. Echt een aanrader !

9
Anoniem

Wat een heerlijke dag hebben wij gehad! Echt een verwennerij!! Superleuke mensen met een oprechte interesse die een bezoekje omtoveren tot een herinnering om nooit meer te vergeten!

10
Fem Bos

alles prima in orde ,misschien iets teveel

8
A Bakker

Geweldige dag gehad, en een heerlijk High Tea mogen genieten.

9
Anoniem

Goede ontvangst. Boottocht prima met kapitein Jan. High tea was voornamelijk vegetarisch, terwijl er maar 5 vegetariërs bij de groep van 23 waren. Entourage verder prima. Bediening prima.

7
Anoniem

high tea uitgebreid en rondvaart

9
ton offermeijer

alles was heel goed geregeld de ontvangst en high tea bij dit gezellige restaurant was perfect.

even als de rondvaart.
wij hebben een hele gezellige dag gehad . Goed geregeld overigens Recreatief.nl !

9
Anoniem

We hebben een héérlijk verblijf gehad in een gezellig ruim vakantiehuis

8
Ramon de Bruijn

High-tea van dit restaurant was heerlijk en zeer uitgebreidt. het restaurant heeft een super ligging, een openbare parkeerplaats ligt op ca. 100m lopen. Prima service en wat heel fijn was dat onze trouwe viervoeter ook welkom was. Het is voor ieder een aanrader om bij dit restaurant te gaan eten/drinken in combinatie met een heerlijke boottocht door Giethoorn.Is zeer zeker voor herhaling vatbaar!

de boeking via recreatief.nl verliep super, prettig contact.

9
Elske Lammers

Goedemiddag
Super gezellige rondvaart gehad.
Zeer vriendelijke meneer die de rondvaart deed.
Na 2 uur van boord voor een heerlijke high tea.
Was super en zeer uitgebreid.
Tot slot gewoon een zalige dag gehad in het mooie Giethoorn.
Een aanrader dus en wat is Nederland toch mooi.
Hartelijke groeten Elske Lammers

9
Christa Regterschot

Was hartstikke leuk en we boften met het weer!
Mensen in het restaurant ook heel vriendelijk en alles werd keurig aangegeven en geserveerd.
Gaan we zeker vaker doen!

8
Marion Booy

Prima in orde!
Heerlijke high tea gehad. Vriendelijke bediening.

8
Marianne Lems

High Tea was voor onze groep te veel.
Zonde dat we toch het een en ander moesten laten staan.

8
Anoniem

Dit dagje uit was buiten gewoon goed.
Wij hebben hier geen opmerkingen over.

9
Cerise Metaal

Het ontvangst was goed en we werden goed geholpen, de rondvaart was erg leuk en interessant en de high tea die we aansluitend gedaan hebben was goed verzorgt en erg lekker

8
Anoniem

Gezellig om met een groep te doen. Rondvaart met leuke uitleg over giethoorn en hele uitgebreide high tea!

8
Ad van der Poel

Prima geregeld, gemoedelijke sfeer en voor herhaling vatbaar

8
coby vet

Leuke vaartocht en een goed verzorgde high tea

8
Rachel Jansen

Iedereen is vriendelijk en gastvrij!

10
T van Tilborg-Buwalda

Ondanks de drukte wegens het mooie weer kan ik terug kijken op een zeer geslaagd evenement t.g.v mijn 65e verjaardag! Super bediening een heerlijke High Tea en een prachtige boottocht over het water.

9
Anoniem

Het regelen ging erg makkelijk en het was een leuk uitje.

9
Roland Siwalette

Dank voor de goede voor ontvangst in het restaurant, boottocht en zeer uitgebreide High Tea.

Ook namens onze Amerikaanse vrienden.

8
Anoniem

Het geheel was goed verzorgd

8
Anoniem

Het arrangement was goed. Voldoende te eten en goed verzorgd. Jammer dat de rondvaartboot met lift weg was, maar de heren hebben de rolstoelen in de boot getild.
Wij waren met 20 personen en iedereen was zeer tevreden.

7
Anoniem

We waren eerder aanwezig maar dat was verder geen probleem. We kregen gelijk een kop thee aangeboden en er werd ons verder verteld over het verdere programma. Het was erg druk in het restaurant maar ze bleven de drukte de baas. Het was een verjaardagscadeau voor mijn moeder en we hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Ook de communicatie via recreatief.nl verliep keurig. Allemaal super.

9
Anoniem

Goed georganiseerd high tea erg lekker zeer uitgebreid.

Zeker voor herhaling vatbaar.

8
L.J. Smit

De schipper op de rondvaart wist uitstekend te vertellen over Giethoorn en de historie daarvan.
De high tea was voortreffelijk en zeer uitgebreid en gevariëerd.

9
Edwin Stoll

mooie dag in Giethoorn

8
M.C. Dodd-Schenk

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

8
Anoniem

Gemoedelijke rondvaart (gelukkig overdekt en beschut want ijzig koud buiten) en heerlijke High Tea !

8
marieke kuik

Het was geweldig echt waar. Toppie ga jullie zeker aanbevelen.

10
Femmy Voorhorst

De ontvangst was goed, vriendelijk personeel. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. Het was allemaal prima voor elkaar. Ruime sortering van zoete en hartige dingen. Zelfs nog een warm hapje erbij. Alleen jammer dat de thee wat standaard was.

8
Anoniem

De indruk was erg goed. De omgeving heel erg mooi. Hele mooie waterrijke groene omgeving. Personeel was erg aardig en behulpzaam en gastvrij. Prijs kaliteit is prima. Het eten en drinken en de sfeer was super. We hebben ontzettend genoten van alles.

10
familie Wijnen

Goede service via internet en een geweldige dag gehad: uitstekende gids en een overheerlijke high tea ! Echt een aanrader voor iedereen die Giethoorn wil bezoeken !

10
Anoniem

Prima arrangement. Heerlijk gegeten. Wij hadden er een vrijgezellenfeest met High Thea.
Voor wie er ook een vrijgezellenfeest houdt en nog niet wil dat het programma bekend wordt gemaakt, dan zou ik het even melden bij de medewerkers. Bij de koffie wordt er heel duidelijk (en netjes ook) uitgelegd wat we die middag gaan doen.
Beetje minder vonden we de rondvaart, die moesten we delen met onbekende mensen. En de man aan het roer was meteen al bokkig toen we met een keppel meiden de boot in stapten. Gelukkig ontdooide de man later iets...

7
Anoniem

Wij hebben genoten van een fijne dag in Giethoorn, een prima uitleg van de gids op de boot.

Ook de high tea in het restaurant was uitstekend, met een zeer vriendelijke bediening die er voor zorgde dat het ons aan niets ontbrak. Onze dank hiervoor

8
Anoniem

alles super geregeld.

9
Anoniem

We hebben een hele gezellige dag gehad. De bediening was prima, de rondvaart erg interessant en de high tea was super. Alleen jammer van het slechte weer, maar zelfs dat was niet echt erg, want de boot was gewoon overdekt. Voor herhaling vatbaar!

8
B. Vink

Arrangement was super geregeld.
Heel klantvriendelijk en gezellig personeel.
Ik heb al veel High tea's gedaan, maar deze staat vanaf zeker op nummer 1.

9
I. Hoekstra

Leuke tocht van een uur incl. drankjes en hapjes aan boord.
De hapjes vonden we niet echt geweldig, dat kan beter.

7
M. Nijbroek

wij vonden de rondvaart prima georganiseerd.het voordeel van de twee uur durende rit met de boot, leerde ons veel over de flora en de fauna in dit uitgestrekte gebied. ook de high tea in het restaurant was goed verzorgd.vlotte bediening

9
T. Meijer

Wij, 4 personen, hebben een ontzettende leuke dag gehad. Leuke boottocht en nadien een goed verzorgde High-Tea. Leuk en aardig personeel. Bedankt Tiny.

9
JC Kortekaas

We zijn uitstekend ontvangen. Het weer was niet echt mooi maar ik had gebeld en er werd heel netjes uitgelegd

Hartelijke groeten Ineke

9
A. van der Zee

Had een high tea arrangement en dit was erg leuk. Boottochtje was gezellig en de high tea was in een woord voortreffelijk !!!!

9
Anoniem

Wij hebben een hele leuke dag gehad. De rondvaart was geweldig en ook de high tea was goed. Enige opmerking is dat het aandeel hartig bij de high tea wat weinig was en dat het jammer was dat alles in één keer op tafel wordt gezet in plaats van in gangen.

8
S. van Gestel

Dit arrangement was bijzonder goed. Voor herhaling vatbaar.

7
A. Bonte

De High Tea was uitgebreid, maar de bediening (verrast door de grote toeloop vanwege het goede weer op eerste paasdag?) was chaotisch en het duurde (te) lang voor dat bestellingen geserveerd werden.
Al met al tevreden.

8
M. Ubak

Super voor elkaar! We hebben er enorm van genoten. Goed geregeld en ook flexibel..
We waren wat later dan geplant, en dat was geen probleem..

10
W.B. Hart

Door ijsgang was het niet mogelijk de rondvaart te maken. Alternatief: rondwandeling door het dorp met gids, en bezoek aan het museum De Oude Aarde met deskundige en boeiende rondleiding. De high tea daarna was voortreffelijk verzorgd en zeer smakelijk.

8
E. van Oostveen

Wij vonden het een zeer geslaagde high tea zeer goed verzorgd en erg lekker.
En heel veel eten super gewoon.
Allemaal lekkere dingen zoet en hartig warm en koud helemaal top.
Kortom het was super bedankt voor de leuke dag.

9
H. Geurts

De high tea was goed. Wij vonden wel dat er teveel zoet bij zat en te weinig hartig we hebben wel om meer hartig gevraagd hebben het ook gekregen.

7
N. van den Elzen

We konden niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn, geen probleem er werd gewacht !

Ook het personeel was erg vriendelijk.

Jullie zijn voor ons een TOPPER!

10
M. van der Veer

Wij vonden het een erg geslaagde dag. Ontvangst en bediening in het restaurant waren geweldig. De rondvaart was super. Erg hulpvaardig met het in- en uitstappen in de boot (rolstoelgebruiker). Kortom een echte aanrader.

9
Anoniem

Ontvangst en rondvaart prima, hoewel de gids moeilijk te verstaan was door het grote aantal mensen dat niet zo stil was...
De high tea was heerlijk. Wanneer iets op was, kon je het opnieuw krijgen. Vrij druk dus gesprek voeren was soms lastig.

7
Anoniem

Afgelopen zaterdag genoten van een prima high tea. Prijs kwaliteit is heel goed!

Wij hadden een familie dag met een grote groep mensen, het programma high tea inclusief rondvaart was een succes bij iedereen!

9
M. Lampe

Zeer geslaagde familie dag. Alles was prima geregeld en we hebben lekker genoten van de uitgebreide high-tea.

9
E. Reker

Was prima.

8
Anoniem

de High tea was goed georganiseerd , was lekker en ruim voldoende.
het enige minpunt vond ik dat de lange tafel eindigde bij de buitendeur waardoor er veel in en uit werd gelopen.
Voor de privecy van ons familiefeest vond ik dit niet prettig.

8
N. van Huijkelom

Heel leuk arrangement. We hebben een leuke dag gehad met de hele familie. Alles prima verzorgd.

8
Anoniem

Met 17 man high tea en boottocht ter ere van 80e verjaardag:

Oma was blij verrast en zeer tevreden !

9
M. Leferink

Prima voorelkaar!

9
Anoniem

Was een leuk, groot en goed verzorg huis voor een grote proep

8
Anoniem

Goede ontvangst door de gastheer zelf. vriendelijke personeel. Het huis was perfect. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Zelf een gezellige terras. De gastheer en zijn crew verdienen zeker een pluim.

8
dorine van dijk

alles prima voor elkaar
goed centraal en ideaal voor groepen tot 20 personen

8
Anoniem

Prima accomodatie in een prachtige omgeving

9
A.W. Klumper

MVR A.TERPOORTEN
BEDANKT VOOR JE INZET, WE HEBBEN BEDACHT
DE REUNIE TE WAARDEREN MET EEN 8
ZAL IK ME NIET MEER OPWINDEN
EN BIJ EEN VOLGEND EVENEMENT WEET IK JE TE VINDEN

8
Anoniem

heerlijk vakantiehuis, groot, goed geoutilleerd, , schoon, afgeschermd eigen terras.
Het bijgeboekte dagarrangement Solextoer was prima verzorgd, zeer uitgebreide lunch, heerlijke barbeque!!
Kortom een aanrader voor grote groepen en familieweekenden.

9
Anatoliy

Super gaf omgeving, goed georganiseerd, plus was heel mooie weer !

10
Erica Robins

Erg leuk uitje Goed georganiseerd. Vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers.

10
Esmeralda Castillo

Leuk personeel, goede communicatie,

8
Johny vandendriessche

Was zeer leuk jammer van de regen maar voor herhaling vatbaar een AANRADER voor iedereen

9
Miranda

Top arrangement! Wij hadden heerlijk weer en werden in de ochtend verwacht, lekker rustig, genoeg parkeermogelijkheden. Toen we terug kwamen van het varen in het begin vd middag was het smoordruk. Goed moment uitgekozen dus!

8
Kim

Was heerlijk even samen weg te zijn. Genoten van een lekker kopje koffie met gebak en een stukje varen. Voor onderweg nog een lunch pakketje gekregen. Door dat het nog wat fris was hadden we graag iets van een dekentje gehad. Misschien een tip voor in de toekomst. 😇

8
An Dewachtere-Decoster

Genoten van de fluisterboot, een boot met rugleuging is wel aan te raden voor een 2u durende tocht.

8
Anoniem

Ontzettend leuke dag gehad met leuke ontvangst en goede lunch.
Boottocht was lekker relaxed en mooie omgeving.

9
Anita Hendrix

Zeer goed geregeld, misschien een tip, bij vier uur durende vaart, boot aanbieden met kussens

9
R Bakker

ontvangst was prima, erg vriendelijk. Bootje was schoon en voer probleemloos.
Lunch was leuk in een zakdoek, alleen jammer dat er geen keuze is in de drankjes. Taxi is niet een een drankje voor volwassenen. Maar erg leuke dag gehad!

9
Darcy van Sintmaartensdijk

Was een mooie en bijzondere ervaring om samen op de fluisterboot door Giethoorn te varen. Met een lunchpakket hebben we genoten van de natuur en omgeving. Veel verkeer op het water maakte het een gezellige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar met een groep vrienden of familieleden.

8
Marije Zijlstra

Fantastische dag gehad in Giethoorn! Wij kwamen iets later aan dan gepland, maar dit was totaal geen probleem. Alles was prima geregeld, geheel zoals aangegeven op de website. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

10
Anoniem

Prima boeking

8
Emiel Kremer

Het was supper leuk zeker nog een keer groeten emiel

9
Aart Tieleman

Via internet gereserveerd voor de gehele dag. Perfect geregeld, omdat we een hele dag gingen i.p.v. 2 uurtjes kregen we bij het restaurant een boot met iets meer power, erg fijn. Ook de knapzak met de lunch die we meekregen was prima in orde!

Prachtige plekjes ontdekt, qua service alle lof! Zeker een aanrader en wij komen ook nog eens terug!

9
Petersem François

We come from Belgium especially for Giethoorn. We had the romantic tips with the Rietsulp. It was fantastic, amazing.
One on the most beautifull place in the world for me and people are so sweet.
We come back for sure

10
Ann Mussche

Alles perfect behalve de broodjes van de picnic in die plastiekzakjes waren niet te eten.
Een aanrader. Vriendelijke mensen, leuk bootje, prachtig Giethoorn.

8
Anoniem

Prima verzorgd arrangement met een super goed gevulde picknick. Heerlijke koffie met groot stuk appeltaart als ontvangst. Het enige was dat op het eind de fluisterboot een heel stuk langzamer ging. Waarschijnlijk was de accu bijna leeg maar dat heeft niks onder gedaan aan ons plezier op het water. Giethoorn is absoluut een aanrader om naar toe te gaan.

8
Anoniem

Was goed geregeld. Het weer viel tegen en daarom mochten wij, zonder problemen, de fluistervaart omboeken naar een rondvaart met een overdekte boot. Goede service!

9
Jeannette Denekamp

Het was een top dag!!!

8
Henk Speelman

Goed geregeld, we hebben een leuke dag gehad!

8
Ton De Greef

Wij hebben de fluistertocht als zeer leuk ervaren.
De knapzak was goed gevuld en de ontvangst erg hartelijk.

8
Heleen Klooster

Hele leuke dag gehad en goed geregeld. Heel geslaagd.

9
Anoniem

Alles goed geregeld

8
Walter Goossens

Zeer goed ontvangen in het restaurant, goede en duidelijke uitleg. Kortom een topdag!

9
Anoniem

Super leuke dag gehad! Echt een prachtig dorpje om doorheen te varen en rond te lopen! Eten was ook heerlijk!!

9
Anoniem

Het was een fijne dag. De boot, picknickmand en het diner waren prima.

8
Anoniem

Wij waren met 6 personen. We hebben een heerlijk dagje gehad. De picknickmand was heel goed verzorgd,er ontbrak ons aan niets. Super! Het 3 gangen diner was eenvoudig,maar wel lekker. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van de club van 6.

8
Dorien van de Noort - Tempelaars

Wat een uitkomst, om via recreatief mijn verjaarskado uit te zoeken, voor mijn partner. SAMEN een dagje uit.
Keuze is geworden : Giethoorn.
Ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, daarna contact via de mail.
Ik heb inmiddels de kadobon al ontvangen.
Dank jullie wel , voor de goede zorgen.
vr. groeten van DORIEN

8
N. Linnenbank

Wij hebben een super mooie dag gehad. Het varen met een fluisterboot door de mooie natuur van Giethoorn was helemaal super! En dan ook nog z\'n lekkere picknick mand, met al het lekkers kon het niet meer stuk op het water. Wij hebben ook heel veel geluk gehad met het mooie weer en dat speelt natuurlijk ook mee. Het eten na die tijd bij het restaurant, was ook van prima kwaliteit, en voldoende. Al met al hebben wij twee super dagen gehad in Giethoorn en wij kunnen het iedereen aan raden.

9
Anoniem

Het aangepaste arangement (ontvangst met thee en gebak, 4 uur varen met picknickmand zonder museum en verrassingsdiner) was prima voor elkaar. We hebben een erg leuke dag gehad! De picknickmand was helemaal te gek! Ik zou het iedereen aanbevelen.

9
Judith Nijhof

Superdag

Alleen de tijd tussen het fluisterbootje en de borrel is iets te lang

7
A. Coenraadts

wij hebben een heerlijke dag gehad! alles was goed geregeld en hebben heerlijk gegeten.

8
N. Taal

Hardstikke leuke tocht, fijne bediening, goed gevulde picknickmand en heerlijk diner

9
Anoniem

Alles was prima alleen als ik nog eens boek wil ik het diner zelf uitkiezen . Het was wel goed maar we hielden niet zo van eendeborst.

8
Anoniem

Het eten was heerlijk! En de mensen zijn daar zo vriendelijk, je wordt er spontaan vrolijk van. Kortom fantastisch

9
Wim Feskens

goed georganiseerd. Eten voortreffelijk.

Picknickmand goed gevuld.

8
F.D.J. de Bruijn

Zeker de moeite waard

8
Saskia

Super leuke en gezellige dag gehad.
Geweldig geregeld fiets, boot en hightea. Vriendelijk en gezellig personeel. Echt een dikke 10.

9
Minne

Dag was uitstekend verzorgd. Dus ruim tevreden.

9
Silvia

Super leuk uitje gehad met vriendinnen! De bediening denkt goed mee en zorgt er echt voor dat je een heerlijk ontspannen dagje uit bent.

10
Anoniem

Super geregeld, heerlijke high tea. Heel uitgebreid. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

10
`s Heeren Loo

Gezellige dag gehad, High Tea was uitgebreid maar hapjes kwamen uit de koeling, dat was jammer. Fietsen waren erg goed en netjes onderhouden. Drank en BBQ waren goed verzorgd en smakelijk. Personeel erg vriendelijk. Wij hadden geluk met het mooie weer. Het was een geslaagd uitje!

8
Sierdtje Oosterhof-Doespers

Het was allemaal correct geregeld

9
Caroline Nederstigt

Van het begin tot het einde geweldig!
Vriendelijk en gastvrij personeel
Mooi dorp

10
Saskia

Rondvaart en high tea waren super. Fietstocht zelf was ook leuk, alleen jammer dat de accu van de e-bikes het bij beide fietsen had begeven na ong een kwart van de route. Toen we het aangaven bij de chinees (waar de bikes vandaan kwamen) was de enige reactie 'oh'. Bij het restaurant bleek uit de reactie dat het vaker voorkwam. Nu waren wij wel goed ter been, maar dat zal niet voor iedereen gelden. Samenwerken met een andere fietsverhuurder en alles is top!

7
Anoniem

Prachtige dag gehad samen met vriendin. Hartelijk ontvangen met koffie en koek en daarna een fijne fietstocht gemaakt met prima fietsen. Ondanks dat we te laat terug waren voor de boottocht omdat we verdwaald waren, konden we op een later tijdstip toch nog mee met de rondvaart. Daarna nog genoten van een heerlijke high tea. Behulpzame bediening en erg gastvrij! Kortom een aanrader!

10
Hans-Christian

Leuke dag gehad alleen de fietsen waren niet heel goed onderhouden.


8
Anoniem

We hebben genoten. Was goed geregeld en flexibel in de aanpassing van de tijden. High tea was wel veel zoetigheid en weinig hartig.

8
Anoniem

alles was goed geregeld, we hebben genoten van de fietstocht,alleen jammer dat wij zelf een koude dag hadden uitgezocht, net als het varen en leuke uitleg door onze schipper. en de high tea was ook heerlijk.alles voor herhaling vatbaar.

9
Anoniem

We hebben een super leuke dag gehad.

10
Anoniem

Leuk arrangement, alle onderdelen sloten qua tijd prima op elkaar aan. We konden overal lekker de tijd voor nemen. De snorfiets tocht ging door een mooi gebied en bracht ons naar plekjes van Giethoorn die je anders niet snel ziet. Zeker een aanrader!

9
Greet van Staveren

Hoi,

We hebben een geweldige dag gehad. We vonden het een leuk arrangement. De high-tea was echt geweldig. Alleen vonden wij dat het wat meer hartig mocht en wat minder zoet. We gaan het zeker aanbevelen

groetjes,
Greet

10
Jan de Zeeuw

ondanks de regen in de morgen hebben wij een gezellige dag gehad ,die naar onze mening tot in de puntjes verzorgd was. hiervoor onze hartelijke dank .
vriendelijke groet familile de zeeuw van beek.

9
M. van der Zalm

hallo
wij vonden de dag zeer geslaagt. op een leuke wijze van de omgeving genoten. en de high tea was erg lekker en uitgebreid.
we vonden het zeer fijn dat er zelf om de suikervrije hapjes was gedacht.

9
Carien Jansen

Geweldig dagje uit, prachtige omgeving en goed georganiseerd.
De snorfietsen waren geweldig, er stond die dag ontzettend veel wind, maar voor ons was het een eitje.
mooie rondvaart en de high tea was heerlijk, kortom wij hebben genoten, bedankt!

10
Anoniem

Heel leuk, goed geregeld en de high tea heerlijk.

9
R. Westerveld

Een leuke, goed geregelde dag. Snorfietsen was super!!
Bedankt!

8
Anoniem

Het begon regenachtig (10 minuutjes). Daarna een dag met veel wind. Ondanks dit alles ontzettend een ontzettend leuk arrangement en zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel in het voorjaar of zomer!

Complimenten voor de organisatie.

9
Inge Bode

Erg leuke dag gehad. Grappig op die snorfietsen met een duidelijke route. Rondvaart met een schipper die van alles kon vertellen over de prachtige stulpjes in Giethoorn. Afsluiten met High Tea; heerlijk!

9
H. de Jongh

Was erg leuk arrangement. Vooral met wind tegen erg genoten van de trapondersteunende fietsen.

Na een mankement kwam er snel al hulp om het te verhelpen.

High tea was goed verzorgd. Er werd telkens gevraagd of er genoeg was.

9
Miranda Brouws

Jammer dat de rolstoellift kapot ging, maar de rondvaart was heel leuk en leerzaam. Ook fijn dat de schipper goed omging met onze cliënten

8
wil korver lekkerkerker

geweldig mooi en fijn en de gene die ons begelijde was net als ik niet nieuw meer maar hij deed het geweldig!!!

9
Tilly Oskam

Wij waren met groep van 7 mensen v tot 90 jaar. Niet geschikt voor hele voor hele jonge kinderen, denk ik. De tocht door het natuurgebied de Wieden was een mooie aanvulling. Wat een rust! De man wist veel te vertellen over het ontstaan van het gebied, de flora en fauna. De man heeft de hele rit verteld. (Gezellig kletsen met elkaar moet je even bewaren voor later). Ook even gestopt om bep. plantje beter te kunnen zien en voelen. Drankje en klein luxe hapje (zoals bij de borrel) aan boord mee besteld. Koude drankjes gaan op de boot mee, de koffie (lekkere cappuccino uit rest) werd al meteen in het begin gegeven. Waarschijnlijk geen warme dranken mee te nemen op de boot. Allemaal genoten van ontspannen boottochtje. Mineralenmuseum was nog wel even leuk om te zien. Bezoek doe je op eigen houtje na de tocht.

8
Anoniem

we hebben een geweldige gezellige middag gehad, leuke uitleg tijdens de rondvaart.

8
K Koenen

Zeer goed

10
l Tinholt

Prima in orde. Heel behulpzaam .Een mooi dorp.

8
Brigitte Van Vlierden

Héél leuk! Ideaal omdat het weer wat minder was en dus de vaart helemaal niet druk (volgens de schipper/gids). Rustig genoten (er was een stel kinderen aan boord dat zich super gedragen heeft en ook felicitaties van de schipper kreeg). En verder: stipt, goed verzorgd, heel fijne uitleg, mooie streek, absoluut alles prima.

10
H.O. Sontrop

Wij, mijn schoonzus en ik hebben genoten van de rondvaart.
Mijn schoonzus is 50 jaar uit Nederland weg geweest was hier nooit geweest.
Ze heeft enorm genoten.
Alles was goed verzorgd!

8
Jan Klijsen

Bijzondere rustige en stille omgeving.
Goede uitleg door de schipper van de omgeving.

9
Anoniem

Onze 'gastheer' was goed op de hoogte van de natuur. Heel prettig dat we hem ook vragen konden stellen. Ook het personeel aan de wal was erg behulpzaam. We hebben genoten van de wijn en de hapjes aan boord.

9
Rabobank Noord Veluwe

de rondvaart was goed verzorgd, duidelijke en enthousiaste gids/schipper.

8
Anoniem

Goed geregeld. Alles stond klaar. Leuke tocht en ook een erg leuke opvangst bij terugkomst. Stukje geschiedenis kregen wij te horen.
Ook de "extra" vragen voor de puzzeltocht die wij hebben gevraagd is zonder enige moeite meegenomen.
Wat het 9 of 10 zou maken: door even te reageren of de mails zijn ontvangen en of het oké is al dan niet.

8
Anoniem

het was netjes voor elkaar, een mooie rondleiding gehad.

8
J.P. Smit

Alles was goed verzorgd

8
Anoniem

wij hebben buitengewoon genoeten van de rondvaart door Giethoorn en de wieden.
Het weer was minder mooi dan we gehoopt hadden. Niettemin een aanrader. Ook de lunch was leuk verzorgd.

8
Angélique

Prachtig goed georganiseerd dagvullend programma, met heerlijke lunch!

9
Helma Bakker

enige minpuntje was dat het erg koud was tijdens de lunch en diner in de serre van het restaurant. voor de rest was alles prima

8
Petra Bronkhorst

Duidelijke uitleg gekregen , prachtige route.
Zeer de moeite waard

9
Anoniem

We hebben een fantastische dag gehad die goed verzorgd was.

8
Ria van Slooten

Goedemorgen, hier een reactie over onze dag. we hadden een grandioze dag alles was even goed, het ontvangst was goed nou alles was gewoon SUPER een aanrader waard groetjes en wij geven jullie een10

10
Han Jansen Klomp

All inclusief weekend Giethoorn.
Met ons gezin hebben we een prachtig weekend gehad in deze mooie omgeving. Voldoende activiteiten en een gastbedrijf wat verstaat wat gast vrijheid betekent. Aanrader.

9
Dook Harks

Buitengewoon goed verzorgd arrangement. Vriendelijk en flexibel personeel. Mooie ligging. Goed verzorgd eten

9
Toon Vervoort

Dit is de idiale gelegenheid om met vrienden enkele dagen te vertoeven

9
P. ten Damme

Zeer geslaagd weekend, alles was goed verzorgd, en aanrader!

9
Robert Woudenberg

Gezellige dag, prachtig weer en veel collega's die het ook een geweldige dag vonden.

8
I. Bakker

hallo, goed georganiseerde accomodaties. vriendelijk personeel en geweldig eten!!

p.s. natuurlijk speelde het weer ook prachtig mee zodat we regelmatig op de terassen konden genieten.

10
Anoniem

Wij hebben het erg naar ons zin gehad!
Het was prima verzorgd!
Alleen de boottocht van 2 uur was toch wel saai, misschien idee om daar iets
mee te doen!?
Voor de rest een topdag gehad, overal prima geholpen door vriendelijke mensen!

8
J. Visser

Wij hebben met 29 personen een gezellige zondag gehad, behalve dat er niet op ons was gerekend met handboogschieten (de eigenaar heeft dit alsnog keurig geregeld )is verder alles naar volle tevredenheid gegaan.

Hartelijke groeten Joke Visser.

8
Anoniem

Vooraf goed overlegd wat de wensen en mogelijkheden zijn, en op de dag zelf was alles perfect geregeld.

9
P van der Weij

pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang.
's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden.
Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

8
Carlo Karsten

De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service.

De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect.

Door wat het restaurant levert heeft er mede voor gezorgd dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

9
Liesbeth Tienkamp

Het was erg druk in Giethoorn vanwege een dorpsfeest, hierdoor waren we allemaal te laat vanwege zoeken naar een parkeerplaats. Bediening had het ook te druk waardoor het serveren van koffie en thee niet helemaal vlekkeloos verliep. We waren ook later bij de boten, dat gaf gelukkig geen problemen, we konden ook later terugkomen.
Wat de bbq betreft, wij hadden liever wat meer salades, met groente gehad en minder vlees.
Mijn vader heeft het overgebleven vlees allemaal meegenomen en kan een jaar voorruit😀

7
greet Blankestijn

We hebben een leuke middag gehad, de ontvangst met koffie en appelgebak was matig (de koffie was echt niet lekker, veel te slap, daarentegen was het appelgebak heerlijk!!).
De fluisterbootjes waren ook prima, met een leuke puzzeltocht.
Na afloop stond er een barbecue klaar, met prima vlees, de salades waren wat summier, we misten evt. een rauwkostsalade en/of fruitsalade.
Ook vonden wij dat voor een paar euro meer er ook best een ijsje aan toegevoegd kan worden. (Dit zien wij alleen als opbouwende kritiek, het was verder goed.

8
Pauli de la Rie

Het restaurant was prima!

Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd.

De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval.

Maar je kunt het weer nu eenmaal niet beïnvloeden.

8
Anoniem

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk
, en het restaurant was prima voor elkaar.

9
Anoniem

het was een leuke dag
het weer was wat minder tijdens het varen
daar kunnen we niets aan doen
gr b berends

8
Gouke Reitsma

Mooie informatieve rondvaart gedaan, plus een prima verzorgde lunch.

8
Frans de Bresser

Het was een mooie tocht, alleen was het weer niet zo best.
Ga zo door.
Groeten van ons.

9
jan seip

Mooie tocht , met goede uitleg

9
Stokkers

Ondank de corona ging alles geweldig en een voortreffelige lunsch

9
Suijkerbuijk

Heel leuk en lekker gegeten

8
Anoniem

Mooie tocht met leuke uitleg

8
Frans Vos

Wij waren zeer tevreden over het gebodene : Koffie met appeltaart en een zeer fraai
verpakt lunchpakket , dat ruim voldoende was .
De rondvaart was prachtig en werd fraai begeleid met uitleg van de schipper .

9
Mariet Olijslager

Mensen hebben erg genoten van de vaartocht. En een fijne gids. Een min punt was dat enkele grote stoere mensen hun benen moeilijk kwijt konden.

8
Yvette Bos

We hebben erg genoten van de mooie omgeving.
Gids vertelde op een leuke manier met humor.
De lunche in de knapzak was geweldig en meer dan voldoende.
Kortom echt een aanrader.

10
Jannie Haaksman

het was een prima dag alles goede geregeld heerlijke koffie met appelgebak goede gids en prima eten!!!
en natuurlijk het weer was prima11

10
Heidi Dekker

Super leuke tocht en een prima picknick!

9
Jan van der Ven

Fijne ontspannende rondvaart door enthousiaste begeleider.

8
Renske Kranenberg

We waren er veel te vroeg en mochten/konden mee met de eerdere tocht. Fijn! Zo hadden we de hele middag nog. De knapzak was zeer goed gevuld. De 'reisleider' wist erg veel (met humor) te vertellen over Giethoorn. De tocht was prachtig! We hebben veel gezien en geleerd. Een aanrader! De ligging van de boot en het restaurant was erg prettig. Makkelijk te bereiken en het gratis parkeren was ook erg fijn!

Groetjes van moeder (38) en dochter (14)

8
Anoniem

Is echt een aanrader heel gezellig en een super gids gehad bedankt

9
Mayke Luijten

Gastvrije ontvangst en prachtige tocht....

9
Hinke Slot

We hebben met onze vrienden genoten van de prachtige boottocht Weerribben-Wieden onder leiding van een enthousiaste gids.
De ontvangst was vriendelijk met een lekker kopje koffie en gebak en de lunch die we meekregen in een knapzak voor aan boot was goed gevuld!
Een aanrader voor een gezellig en ontspannen dagje uit!

8
Judith Fernandes

Pas geleden hebben wij de Natuurtocht Weerribben-Wieden via u geboekt. Om te beginnen hadden we een prachtige dag met veel zon. Bij restaurant "de Stulp" werden we met koffie en gebak ontvangen. Omdat we met iemand in een rolstoel waren is voor ons verzorgd dat we in de boot met een rolstoel lift mee konden, ook op de boot was een plaats gereserveerd voor de rolstoel. De tocht was prachtig, Giethoorn lag er zonnig bij en de natuur was op zo'n best.Doordat de gids een echte natuurkenner was werden we op allerlei bijzonderheden gewezen die je anders niet gezien zou hebben. Ook de piknick voor aan boord was prima verzorgd. Na afloop nog een kop koffie op het zonnige terras . Het was een geslaagde tocht !!

9
G.E Wijnholt

op zich goed geregeld, barbeque was matig, had voor de prijs meer verwacht.

7
Anoniem

Prima vaartocht gehad

8
Anoniem

Erg leuk

8
Anoniem

Natuurtocht "de Wieden" en dorp is prima

9
Anoniem

Van ontvangst van koffie met gebak tot en met de vaartocht was zeer goed verzorgd. We hebben genoten.
De picknick in knapzak was ook erg lekker en goed gevuld.

8
Anoniem

Goed georganiseerd

8
C van Elteren

Was een prachtige vaart. Schipper was uitstekend en barbecue was uitmuntend. De eigenaar van het restaurant gaf fantastische service. Daarbij ook nog dank aan Britt Nijweide voor de fantastische inzet en hulp bij het boeken van deze aktiviteit. Allen een heel grote pluim

9
Anoniem

interessante boottocht en lekker gegeten

9
Anoniem

We hebben genoten. Een ervaren gids op de boot, die veel vertelde, ook de kinderen hebben er van genoten. Bbcue ook goed verzorgd. Het appelgebak bij de koffie was koud aan de tanden en iets of wat fabrieksachtig van smaak.